Nieuwe webshop en klaar om te verzenden?

Nieuwe webshop en klaar om te verzenden? Het is zover. Je hebt supergave producten om te verkopen. Je marktonderzoek zit er op en je webshop is gemaakt en staat online. Het enige waar je nog niet over na hebt gedacht is het verzenden. Pakketjes, enveloppen of bedrukte labels. Geen nood, want Crazylabels is er voor jou;) S

tarterspakket

Speciaal om het extra makkelijk en voordelig te maken, hebben we starterspakketten samengesteld. Naast dat het supersnel geleverd wordt, hebben we voor elke wens een pakket. Voor grote pakketten of kleine pakketjes, van envelop tot markeerlabel.

Brieven, enveloppen of kleine pakketjes

Met ons Dymo-starterspakket kan je tot 71 labels per minuut printen. Handig je een 'persoonlijke' mailing eruit wilt doen. Je ziet het steeds vaker terug komen, het persoonlijke kaartje. Een leuk handgeschreven kaartje om een extra touch aan je marketingactie te geven. De Dymo-starterspakketten zijn naast een printer, voorzien van tien Dymo 99012 rollen. Zo kan jij vast beginnen met het samenstellen van een geweldige actie.

Grote pakketten

Voor de grote jongens hebben we Zebra-starterspakketten. Afhankelijk van je vervoerder kan je kiezen voor een Zebra-printer met Zebra-verzendrollen van 102x150mm of 102x210mm. De 102x210mm wordt gebruikt als je met DHL verzend. De andere vervoerders zoals GLS, DPD, UPS en PostNL gebruiken het formaat 102x150mm.

Combipakketten

We zien steeds meer combinatie-orders binnenkomen. Een klant die naast zijn Dymo 99010 etiketten ook Dymo 11354 etiketten besteld. En om jou als klant altijd het beste aan te bieden, zijn we continu bezig met het analyseren van bestelgedrag. Er komen daarom steeds meer starterspakketten bij. Wij luisteren graag naar je en staan open voor feedback en ideeën. Heb jij een te gek idee? Of bestel je vaak meerdere verzendrollen bij ons? Laat ons dan weten wat jij graag in ons assortiment ziet, of welk pakket bij jou past. Zo kunnen we samen werken aan het beste voor jou.