Bedrukte stickers op rol

Val op met bedrukte stickers op rol Laat je merk overal achter door gebruik te maken van bedrukte stickers op rol. Maar hoe val je op? In dit blog een aantal handige tips.

Naamsbekendheid

Je hebt een pakkend logo, een goede slogan en je zit vol goede ideeën. Je hebt er flink wat geld ingestoken en je bent tot een eindresultaat gekomen. Je website is online en je wilt iets leuks doen.

Het is daarom belangrijk dat jouw klant je herkent. Met een leuk etiket val je op. En het leuke, je kan ze overal voor gebruiken. Van sluitzegel, tot verpakkingsetiket. Je kan je logo nu overal laten meekomen.

Promotie

Voordat een klant bij je gaat bestellen, wordt er vaak gekeken naar reviews. Zo wordt Kiyoh of Trustpilot veelal gebruikt om je bedrijf te beoordelen. Het is dus slim om op de juiste momenten dit te beoordelen. Heb jij een tevreden klant, dan kan jij jouw klant een persoonlijk kaartje sturen. Een bedankje of een tot-snel-kaart. Door hier een persoonlijke sticker op te plakken, trek je de aandacht van je klant om naar jouw Facebookpagina te gaan, of om een review achter te laten. Maar wat dacht je van een kortingscode die je mee kan sturen. Bedrukte stickers op rol kan je overal en altijd inzetten. Je houdt het persoonlijk.

Formaat en vorm

De bedrukte stickers op rol zijn juist handig omdat ze in bijna elk formaat en elke vorm te bestellen zijn.

Of je nou een ovale sticker, een ronde sticker, of een stervormige sticker wilt. Dit is allemaal mogelijk. Door middel van de nieuwste lasertechnieken, kan je gemakkelijk je bedrukte sticker op rol bestellen met elke vorm en bijna elk formaat. En niet helemaal onbelangrijk, maar de bedrukte stickers bestel je al vanaf €49,-.

Variabele data printing

Je bedrukte sticker op rol voorzien van variabele data? Dat is mogelijk. Of je verschillende QR-codes, namen of adressen wenst, dit is mogelijk bij ons. Variabele data wordt steeds meer gebruikt. Als je een unieke actie hebt, met unieke codes, dan is dit ook mogelijk. Zo wil je bijvoorbeeld jouw klanten naar je website lokken, door op een speciale pagina een unieke code in te voeren. Op het moment dat ze de code invoeren, zien ze direct of ze prijs hebben. Door middel van Variabele data, kun je bedrukte stickers ook voorzien van een unieke code. Het goed inzetten van bedrukte stickers op rol zorgt ervoor dat je naamsbekendheid groeit, je acties leuk worden en promotie voor verschillende kanalen een stuk eenvoudiger zijn. Succes met het verzinnen van je ontwerp en wie weet tot snel bij Crazylabels.