Even voorstellen

Een bedrijf bouw je niet, een bedrijf wordt gebouwd door jouw klanten. Met dit in ons achterhoofd zijn wij begonnen. Misschien gek, maar jij staat bij ons centraal. Een verzendetiket of adresetiket neemt niemand mee in haar begroting. Dit mag dan ook niet teveel kosten, maar als je het bestelt, wil je wel de zekerheid hebben dat je goed geholpen wordt. Crazylabels doet dat!

Wij worden blij van blije mensen en doen er alles aan om jouw mondhoeken iets omhoog te laten gaan. Onze medewerkers komen met een lach binnen en gaan met een lach weg. Het extra stukje aandacht wat onze medewerkers krijgen, geven ze aan jou door. Zo is elke order voor ons een feestje en proberen we de ‘saaie’ labels op een leuke manier bij jou te bezorgen.

Onze belofte

Bij Crazylabels geloven we in een 24-uurs economie. De beste ideeën ontstaan in een flits en willen we direct uitvoeren. Vandaag een idee, morgen het resultaat in handen. Wij geloven niet in lange levertijden. Wij beloven snelheid, goede kwaliteit en de beste service. En dat alles tegen een eerlijke prijs.

Wie je ook bent en waar je ook werkt, iedereen heeft goede verzendlabels of etiketten nodig. Met een ruime voorraad compatible labels kunnen we aan elke vraag voldoen. Het liefst bouwen we met jou aan een langdurige relatie. Crazylabels staat voor transparantie en heeft vertrouwen hoog in het vaandel staan. Dat zie je terug in de reacties bij onze tevreden klanten. Open, eerlijk, transparant en voor de klant een beetje extra aandacht.

Onze producten

Of je nou een beginnende ondernemer bent, een huisartsenpost beheert of webshop hebt, Crazylabels staat voor je klaar. Wij kennen ons product en staan achter ons product. Daarom durven we jou een 100% tevredenheidsgarantie af te geven.

Een goede kwaliteit en de beste service wil nog niet zeggen dat je de hoofdprijs moet betalen. Bij ons bestel je compatible Dymo labels tegen een scherpe prijs. Zeg eerlijk, je wilt toch geen dief van je eigen portemonnee zijn?

Bedrijfsgegevens

Crazylabels B.V.

Noordachtereschweg 8F
7475 BL Markelo, Nederland

Onze onlinewinkel is 24 uur per dag geopend

Klantenservice

Ma - Vr 09:00 - 17:00