Dymo labelwriter kopen? 6 handige tips

Dymo labelwriter kopen? 6 handige tips Ben je klaar met het handmatig schrijven van enveloppen? Wil je professioneel overkomen door niet meer een adres op je verzendpakket te schrijven? Lees dan hieronder wat het gemak van een Dymo labelwriter is en hoeveel tijd en geld het je gaat besparen.

1.. Plug and print Het is zover… je hebt een Dymo labelwriter aangeschaft. Het pakketje is binnen. Hoe zorg je ervoor dat je snel aan de slag kunt? Heel eenvoudig. Het is plug and print. Stekker erin, software installeren, de juiste Dymo compatible rol erin en printen maar.

2.. Dymo 99010, 99012, 11352

Genoeg keus, maar welke Dymo-rol past nou eigenlijk in jouw Dymo labelwriter? Van de 99010 tot de 11355, van 130 etiketten op een rol tot 1050 etiketten op rol. Je kan het zo gek niet bedenken, of jouw Dymo-rol past in de printer. Je hoeft dus niet meerdere printers aan te schaffen voor de verschillen de Dymo-rollen.

3.. Inkt vervangen

We kunnen nu met termen gaan gooien zoals direct thermisch printen, maar we houden het liever simpel. Door middel van hitte verkleurt je etiket, waaroor je geen inktpatronen hoeft te kopen of te gebruiken. Dat scheelt een hoop kosten en extra werk. Het enige dat je nodig hebt, zijn Dymo-rollen. En die kan je bij Crazylabels al vanaf € 0,50 per rol bestellen.

4.. Van adresetiket tot postzegeletiket

Het eerste probleem is opgelost: nooit meer geschreven adressen op enveloppen of pakketten. Maar dat is niet het enige… Omdat je meerdere formaten labels in de printer kan plaatsen, heeft de Dymo labelwriter meerdere toepassingen. Van verfmengetiket, tot magazijnetiket en van postetiket tot barcodes. Daarnaast kun je grote labels uitdraaien voor pakketten. Superhandig, zo’n printer met meerdere mogelijkheden!

5.. Snel, sneller, snelst

Hoe snel kun jij schrijven? De Dymo labelwriter print bijna één label per seconde. Het enige wat jij hoeft te doen is het etiket opplakken. Een handige tip: heb je veel adressen, dan kun je dit vanuit een XLS-bestand laten printen.

6.. Starterspakket

Je bent overtuigd en klaar om te beginnen. Nu wil je natuurlijk de beste prijs en zoveel mogelijk voordeel. Bij Crazylabels hebben we speciale starterspakketten: een printer inclusief meegeleverde rollen. Dat maakt het natuurlijk wel heel makkelijk om een Dymo labelwriter aan te schaffen.