Even voorstellen...

Even voorstellen… Als trotse eerste medewerker van Crazylabels zal ik me even voorstellen. Ik ben Liselotte. Komt mijn naam je al bekend voor? Dat zou goed kunnen! Bij elke bestelling krijg je namelijk een persoonlijk bedankkaartje van mij. Sinds augustus 2019 ben ik verantwoordelijk voor het inpakken en verzenden van alle bestellingen. Daarnaast behandel ik de binnenkomende mail en houd ik de administratie bij.

 

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Bij Crazylabels heb ik gelukkig alle ruimte om te leren en te groeien. Het is mooi om te zien dat Crazylabels ook een enorme groei doormaakt. Dat hebben we natuurlijk vooral aan onze klanten te danken. Zonder onze klanten zouden we niet op het punt zijn waar we ons nu bevinden. Dus aan alle klanten die al eens besteld hebben, reviews hebben gegeven, of een persoonlijk bedankje hebben gestuurd: dankjewel - en tot de volgende bestelling!