Welk verzendetiket is geschikt voor mij?

Welk verzendetiket is geschikt voor mij? Een veelgestelde vraag, maar niet alleen voor beginnende ondernemers, maar ook voor bestaande bedrijven. Je wilt als bedrijf professioneel overkomen. Het is dus belangrijk dat je pakket er goed uitziet en dat betekent niet alleen de inhoud van je pakket. Wat zou jij er van vinden als je een pakket krijgt met een handgeschreven adres?

Welke vervoerder gebruik je?

Een hele belangrijke vraag om de juiste keuze te maken voor jouw verzendlabel. Het laatste wat je wilt is een verzendetiket wat niet aansluit op de verzend-app van je vervoerder. De vervoerders die veel gebruikt worden binnen Nederland zijn: PostNL, DHL, UPS, GLS en DPD. Gelukkig kan je voor de meeste vervoerders dezelfde verzendetiketten gebruiken. Voor PostNL, UPS, GLS en DPD zit je vast aan het formaat 102x150mm. Bij DHL wordt het verzendetiket 102x210mm gebruikt. Vergis je dus niet in het formaat.

Hoeveel pakketten verstuur je per week?

Een leuke vraag en erg belangrijk voor de juiste keuze van jouw verzendmethode. Want hoeveel pakketten verzend je per week? Zijn dat er tientallen? Honderdtallen of loopt dat in de duizenden? Als beginner verzend je niet veel, maar is het belangrijk dat je een goede indruk maakt op je klant. Als je jouw vervoerder hebt gekozen heb je naast verzendetiketten ook een Zebra-printer nodig. Om het je iets makkelijker te maken, biedt Crazylabels starterspakketten aan. Binnen 2 minuten heb je jouw bestelling geplaatst en binnen een aantal dagen ben je klaar om je pakketten te versturen. Verstuur je tot een aantal honderd pakketten per week, dan kan je kiezen voor de standaard verzendrollen met 300 of 210 etiketten per rol. Verzend je meer dan duizend pakketten per week dan kan je gaan voor een extra grote verzendrol waar meer etiketten op zitten en je dus minder hoeft te wisselen van rol.

Dymo XL-printer

Het kan zijn dat je een Dymo XL-printer hebt aangeschaft. Hier biedt Crazylabels ook de geschikte verzendetiketten voor aan. De Dymo S0904980 ook wel bekend als de Dymo XL, is met het formaat 104x159mm ook zeer geschikt als verzendetiket. Bij Crazylabels bieden we je een totaalpakket aan. Afhankelijk van jouw wens hebben wij de juiste oplossing en dat voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland.